Falfűtés kivitelezés

Az emelkedő energiaárak miatt mindenkinek jól át kell gondolnia, mivel és legfőbbképpen hogyan biztosítja a meleget lakásában. Fontos szempont, hogy alacsony legyen a fűtési rendszer energiafelhasználása, de azért életterünk is kellemes hőmérsékletű legyen. Ebből a szempontból jó választás, hatékony megoldás az úgynevezett falfűtés. A lakásban sem látható fűtőtestek, sem pedig légkondicionáló berendezések nincsenek. Sőt, a fűtésre lényegesen kevesebb energiára van szükség, mint a hagyományos rendszereknél, nyáron pedig ugyanez a rendszer gondoskodik a kellemesen hűs szobahőmérsékletről. A falfűtés - hűtés egyre nagyobb teret hódít, nem véletlenül. A falfűtés és falhűtés rendszerek igazán korszerűnek, takarékosnak és kényelmesnek számítanak.

A falfűtés - rendszerek legújabb fejlesztései a falfűtő panelek. A falfűtő panel egyaránt alkalmazható új építésű, illetve felújításra kerülő épületek fűtésére.

A falfűtés előnye, hogy alacsony hőmérsékletű fűtővízzel üzemel, ezért kiválóan alkalmazható kondenzációs kazán, hőszivattyú, vagy más, alternatív energiával működő (geotermikus vagy napenergiát hasznosító) berendezéssel együtt, melyek annál jobb hatásfokkal működnek, minél alacsonyabb az előállított fűtővíz hőmérséklete.

A felületfűtés nem olcsó, de olyan komfortot biztosít, amit ha megtapasztal az ember, már nem akar többé radiátoros fűtést.

Ha bekerülési árakat akarunk összehasonlítani, akkor a hűtés kiépítését is hozzá kell adni mindkét oldalhoz, azaz a radiátoros fűtés kiépítéséhez hozzá kell adni a légkondicionálás kiépítését és az üzemeltetésük költségét. Így együtt vizsgálva, már valóban nem lesz drága.

A falfűtés kivitelezések során elsősorban a TU-BA Kft falfűtési rendszerét ajánljuk megrendelőinknek a kiváló ár-érték aránya és a minden igényt kielégítő műszaki tulajdonságai miatt.

Márkafüggetlen falfűtés kivitelezés.

bármilyen rendszerű falfűtés – hűtés kivitelezését vállaljuk, a megrendelő kívánsága szerint, tervezéstől az üzembehelyezésig, garanciával.

Száraz és nedves technológiával, falra és födémre egyaránt.

Monolit vb.födémbe is elkészítjük a mennyezetfűtés - hűtését, akár a födémmel együtt is.

AZ ALÁBBI FALFŰTÉS RENDSZEREK KIVITELEZÉSÉT VÁLLALJUK:        

TU-BA

ZIMENT

Qualitherm

Haka gerodur

Hepwort

Meditherm

Rehau

PipeLife

Valsir

Wavin