falfűtés, hőszivattyú, energiahatékony ház

A vállalkozásunk tipikusan több lábon álló vállalkozás, ahol azért a tevékenységi körök nagyon közel állnak egymáshoz.

falfűtés - falfűtő panel

ingyenhivo

TERMÉKEK, SZOLGÁLTATÁSOK

falfűtés - falfűtő panelek - hőszivattyú - napkollektor - megújuló energiák  energiahatékony családi házak tervezése építése - generálkivitelezés

  A falfűtés piacon, magyar vállalkozásként, egyedülálló módon, saját szabadalmak alapján gyártunk kivételes választékban falfűtő - hűtő klímapaneleket. A falfűtés és mennyezetfűtés óriási jelentőségű a megújuló energiák felhasználásában, mert alacsony hőfokú vízzel történik a fűtés, így nagyon gazdaságosan és környezetbarát módon üzemeltethetőek a falfűtő - hűtő rendszerek.

A tevékenységek közül kiemelkedik a pillanatnyilag az egyik legkorszerűbb fűtés-hűtésnek számító falfűtés - hűtés kivitelezés.

Kiváló hatásfokkal működtethetők a falfűtés és mennyezetfűtés hőleadói, a falak és mennyezetek felületei, ha a hőtermelő: hőszivattyú, napkollektor, kondenzációs gázkazán, pelletkazán, vízteres kandalló stb.

A családi ház méretű építkezéseket optimális esetben generálkivitelezésben valósítjuk meg, tervezéstől a kulcsátadásig.  Amennyiben a megrendelő csak néhány részfeledat elvégzését kéri és erre van kapacitásunk, akkor természetesen ezt is elvállaljuk. 

falfűtés - falfűtő panel

Előregyártható fal és mennyezetfűtő-hűtő klímapanelek gyártása:

Saját ötlet és szabadalom alapján klímapanelek gyártása, falfűtéshez.

 Sorozatgyártás és egyedi formák legyártása sem jelent problémát. 

A panelok csővezetéke a megrendelő igénye szerint változhat.

Alapesetben a szerintünk kiváló      ár-érték arányú, hibátlan minőségű, a TU-BA Trade Kft (www.tubatrade.hu) által gyártott PE-Xb típusú alapanyagból, a falfűtés - hűtés csöveket építjük be. 

falfűtés - falfűtő panel

Falfűtés és mennyezetfűtés - hűtés márkafüggetlen kivitelezése

 A falfűtés - hűtés területén bármilyen típusú fal és mennyezetfűtési rendszer kiépítése garanciával.

A falfűtés és mennyezetfűtéshez is valamint a kiegészítő temperáló fűtésként ajánlott padlófűtéshez is a TU-BA Trade Kft (www.tubatrade.hu) által gyártott anyagokat és rendszereket ajánljuk elsődlegesen.   

falfűtés - falfűtő panel

Hagyományos és modern épületgépészeti megoldások kivitelezése

Családi házak, lakások, nyaralók és kereskedelmi egységek épületgépészeti munkáinak kivitelezése.

Tervezés, felújítás, új rendszer kivitelezése egyaránt.

Kazánházi kialakítások elsősorban falfűtéshez igazítva. 

A passzívház-gépészetet a német Passzívház Intézet (Passivhaus Institut, Darmstadt, www.passiv.de) ajánlásával végezzük. 

 

falfűtés - falfűtő panel

 

Egyéb építőipari szakipari munkák

 Családi házak, lakások, nyaralók és                                       kereskedelmi egységekhez kapcsolódó építőipari munkák elvégzése, a földmunkától a festésig garanciával.

Fűtésszerelés, kőműves, parkettás, vakolás, gipszkarton rendszerek kivitelezése, vízvezetékszerelő, bádogos, burkoló, festő, üveges, villanyszerelők, tetőfedő, ács, tapétázás, lakatosVíz - gáz - fűtés szerelés

falfűtés - falfűtő panel

Energiahatékony épületek, elsősorban családi házak kivitelezése

A fenntartható fejlődés irányelveivel összhangban törekszünk az összenergiafogyasztás legnagyobb szeletét kitevő épületlétesítés és használat energiahatékony megvalósításá- ra, az energiapazarló életmód szemléletbeli átformálása mellett. Alacsony energiafelhasználású épületek létesítése a koncepcióalkotástól a megvalósításig. Építészeti, tartószerkezeti, épületgépészeti tervezése és kivitelezése. Passzívházak tervezése és kivitelezése. Épületek korszerűsítése passzív, aktív és hibrid rendszerekkel. Szigorú fenntarthatósági kritériumoknak megfelelően, alacsony energiaigényű, környezetbarát technológiával. 

falfűtés - falfűtő panel

Tervezés

Teljeskörű tervezői szolgáltatással állunk megbízóink rendelkezésére.  Építészeti, Tartószerkezeti, Épületgépészeti, Elektromos (Fűtés, Hűtés, Szellőzés, Víz, Gáz, Csatornázási, Esővíz elvezetés) tervek, kertépítési tervek elkészítése a megrendelő igényei szerint. Az aktívan együtt dolgozó szakági tervezők garantálhatják csak a minden részletében jól kidolgozott tervekkel, a hibátlanhoz közelítő kivitelezés megvalósítását.

 

falfűtés - falfűtő panel

 

Generálkivitelezés

Amennyiben a beruházó generáltervezői és kivitelezői megrendeléssel fordul hozzánk, épületét olyan minősítési tanúsítvánnyal látjuk el, amely később az épület üzemeltetése közben nagyon sok előnnyel jár. 

falfűtés - falfűtő panel

 

Érdekes, hasznos

Magyar Energia

Ez meg az

tovább

Zöld ország

meg, meg, az

tovább

Megjelent a Vaillant függőleges drainback kollektora

Megjelent a Vaillant függőleges drainback kollektora. nyomás nélküli rendszer. Ebbe a menüpontba különböző szöveges tartalmak tölthetők fel, melyek több, egymástól elkülöníthető hír-ként jelennek meg.
A híreket önálló címmel, dátummal, bevezető szöveggel és részletes tartalommal tudja ellátni. Aktiválhatja, inaktiválhatja és ki is emelheti ezeket.

tovább
További bejegyzések